Nl En

Coronavirus update

NIEUWS 5 JUNI:

Een aantal van onze psychologen zijn een dag in de week weer op locatie beschikbaar. Dit betekent helaas niet dat we iedereen gelijk op locatie kunnen ontvangen, deze plaatsen zijn erg beperkt. U kunt altijd overleggen met ons secretariaat of dit een mogelijkheid is. Wij hebben op dit moment wel genoeg plek om behandelingen te beginnen via beeldbellen.

 

NIEUWS 8 APRIL:

Wij hebben een pagina aangemaakt met antwoorden op de meest gestelde vragen. Deze kunt u vinden onder ''Aanmelding en contact'' - ''FAQ Corona''.

 

NIEUWS 27 MAART:

Wij zijn weer volledig telefonisch bereikbaar. De wachttijd ligt momenteel op 10 à 12 weken. Wanneer na uw aanmelding en screening van uw hulpvraag blijkt dat u ingepland kunt worden voor een eerste gesprek, dan is er de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis online zelfhulp module (Therapieland) om gedurende de periode van de wachttijd zelf alvast aan de slag te gaan.

 

NIEUWS 23 MAART:

Op dit moment zijn wij telefonisch minder bereikbaar dan u van ons gewend bent, u kunt ons het beste bereiken via het e-mail adres: secretariaat@grippsychologen.nl . Daarnaast kunnen onze wachttijden afwijken van de wachttijden op deze site en kan het soms langer duren voor wij in contact met u komen na aanmelding. Wij doen ons uiterste best om u, in deze tijd, de beste mogelijke hulp te bieden en wij vragen uw begrip hiervoor.

 

NIEUWS 16 MAART:

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland is binnen Grip besloten dat vanaf maandag 16 maart 2020 onze medewerkers zo veel mogelijk thuis werken.

Voor onze cliënten betekent dit concreet dat uw gesprekken alleen nog via beeldbellen (Whereby) of telefonisch gehouden worden. Onze ervaring is dat dit een goed alternatief is voor de behandeling op de vestiging.

 

Wij vragen van onze cliënten om contact op te nemen met het secretariaat. Besproken zal worden of de afspraak per beeldbellen of telefonisch zal plaatsvinden en op welk tijdsstip dit zal zijn. Als u bij ons geen telefonische/online sessies wilt volgen zijn wij genoodzaakt uw dossier te sluiten omdat wij de verantwoordelijkheid van een onderbroken behandeling helaas niet kunnen dragen. Wij vragen u dan om contact op te nemen met uw huisarts.

 

Doormiddel van de bovenstaande maatregelen willen wij tegemoet komen aan de vraag van de overheid om ons solidair op te stellen naar de ouderen en de mensen met een zwakke gezondheid. Wij geloven erin dat als iedereen in Nederland de maatregelen serieus neemt dat we de duur van deze coronacrisis zo veel mogelijk kunnen verkorten en de impact kunnen beperken.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Grip psychologen