Nl En

Videobellen tips

Wij maken steeds meer gebruik van videobellen en merken hierbij dat het belangrijk is met een aantal zaken rekening te houden zodat de afspraak zo goed mogelijk verloopt. Zo halen jij en je psycholoog het meeste resultaat uit de sessies.

 

Neem even de tijd om de sessie voor te bereiden.

 Zet wat te drinken voor jezelf klaar en zorg dat je lekker ontspannen kunt zitten. Zorg hierbij voor een rustige omgeving met weinig afleiding.

 

Zorg voor een stabiele internetverbinding.

Niets is zo frustrerend als een verbinding die niet werkt of wegvalt. Geef het aan bij je psycholoog als een stabiele internetverbinding niet beschikbaar is. Er kan dan samen gekeken worden naar een oplossing.

 

Ga met de afspraak om alsof het een afspraak op locatie is.

Denk hierbij aan: op tijd klaar zitten voor de afspraak, jezelf  kleden zoals je zou doen als je naar buiten zou gaan en mobiele apparatuur op stil zetten. Zo neem je de afspraak serieus en dit is voor jou prettig maar ook voor je psycholoog.

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het videobellen dan kan je altijd contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@grippsychologen.nl) of dit aangeven bij je psycholoog.