Runningtherapie Amsterdam

Running therapie bij Grip Psychologen in Amsterdam-Oost!

 

Wil jij je mentaal fitter voelen, een betere stemming hebben en meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Of heb je slaapproblemen of angsten waar je vanaf wilt? Dan is running therapie in een groep bij Grip Psychologen iets voor jou!

Running therapie is het inzetten van een rustige duurloop, waarbij op matig intensief niveau wordt bewogen. Onderzoek laat positieve resultaten zien van beweging bij onder andere depressie, angst, verslaving en chronische pijn. De groep wordt begeleid door een psycholoog, die tevens is opgeleid tot running therapeut. De toegevoegde waarde van running therapie door psychologen is dat er extra aandacht is voor de relatie tussen lichaam en geest.

 

Voor wie is de cursus geschikt?

Running therapie is bedoeld voor mensen die last hebben van (milde) klachten zoals somberheid, vermoeidheid en angst. Je hoeft geen goede conditie te hebben om mee te kunnen doen, we lopen op verschillende tempo’s.

 

Cursusdagen 2017

De cursus is iedere woensdagmiddag van 16:00 uur tot uiterlijk 17:30 uur.

Afwijkende tijden en/of dagen zullen met de groep worden gecommuniceerd.

Tevens kunt u tijdens individuele sessies Running therapie ervaren. Vraag het secretariaat om meer informatie.

 

Locatie: We starten vanaf onze Grip locatie op de Falckstraat 15.

 

Het is een doorlopende cursus, wat betekent dat je op elk moment kan instromen en niet hoeft te wachten tot een nieuwe cursus start.

 

Kosten & Aanmelden

In de meeste gevallen worden de kosten vergoed door de zorgverzekering.

De kosten zijn €350,- voor de hele cursus. Dit is inclusief intakegesprek, gepersonaliseerd loopschema, tien cursusmomenten en een reader met aanvullende informatie over onderwerpen zoals ademhaling, hardloopkleding, motivatie en mindfulness.

Aanmelden kan via info@grippsychologen.nl of door te bellen met 085-0471147