Vacature medewerker secretariaat

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om als duizendpoot aan de slag te zijn, veel ballen in de lucht te houden en die snel weet te schakelen tussen verschillende taken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel interne vragen, als onze cliënten. Je behoudt goed het overzicht, werkt secuur en kunt omgaan met complex agendabeheer.

 

Voel jij je aangesproken? Dan zou je aan de slag kunnen in deze functie voor 5 dagen per week (van 08:30-17:00 uur) in een jong en dynamisch team van zowel therapeuten als secretaresses. Grip is een groeiend bedrijf, waardoor de werkprocessen regelmatig veranderen. Dit vereist een goed aanpassingsvermogen.

 

De werkzaamheden worden verricht op onze locatie gelegen in het centrum van Amsterdam (Falckstraat 15-29 III hoog).

 

Functie eisen / profiel:
Je bent een aanpakker en een echte teamplayer! Je hebt iets over voor je collega’s en je ontlast ze graag in drukke tijden! Je bent proactief, dus je neemt geen afwachtende houding aan, maar je ziet het werk liggen en je pakt het op!
Je hebt een secretariële opleiding afgerond en je hebt al geruime werkervaring opgedaan
MBO+ / HBO werk- en denkniveau is een vereiste.

Reageer op onze vacature met een motivatiebrief, foto en CV. Stuur je reactie naar officemanagement@grippsychologen.nl t.a.v. de office managers Brigitte Sluitman en Danielle Metheuver-de Vos.