Werkgevers

Sterk op het werk met Grip

Bijna iedere medewerker heeft weleens een periode dat het wat minder gaat. Hij voelt dat hij meer uit zichzelf moet kunnen halen of voelt zich misschien zelfs gestrest, vermoeid en stelt zich minder flexibel op. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld een verandering van functie, het ervaren van werkdruk, problemen met collega’s of leidinggevende, maar ook problemen op persoonlijk vlak kunnen hierin een rol spelen. Bij Grip Psychologen worden medewerkers snel en op professionele wijze begeleid om weer met energie en plezier aan het werk te kunnen of om optimaal op het werk te kunnen presteren.

 

Grip op Werk pakketten

Grip op werk kent vijf verschillende pakketten. Is de aanmelding gericht op het verbeteren van het prestatievermogen of voorkomen van klachten en uitval van het werk, kies dan uit één van onze [ Preventief en Prestatie ] pakketten: SterkWerk of Stressless. Is er sprake van psychische klachten of uitval van het werk kies dan voor één van onze [ Herstel ] pakketten, Basis*, Midden** en Top****, gericht op het behandelen van psychische klachten met focus op werk(hervatting).

 

Aanmelden

U kunt uzelf of uw medewerker bij ons aanmelden door een mail te sturen naar info@grippsychologen.nl met daarin de contactgegevens, het pakket waarvoor u wilt aanmelden en de gegevens en factuuradres van de werkgever.  

 

Ga naar de pagina 'Grip op Werk' voor meer inhoudelijke informatie over het pakket.