Logo Sport
Nl En

Sportpsycholoog Amsterdam Oosterpark

Onderstaand het adres van onze locatie in Amsterdam Oosterpark. Kijk goed op de bevestiging van je aanmelding op welke van de twee adressen je het intakegesprek hebt!

 

P/A Huisartsenpraktijk Holtrop en Sieben, en van Moppes en van Londen

's Gravesandeplein 19

1091 BB Amsterdam

(Bekijk locatie op Google Maps)

 

Tel: 085-0471147

 

Sportpsychologen Amsterdam Oosterpark

Onze sportpsychologen in Oosterpark bieden een uitgebreid aanbod op het gebied van mentale trainingen. Wij bieden deze trainingen aan sporters, coaches, sportteams en scheidsrechters.

 

Iedere sporter heeft zijn eigen optimale spanningsniveau. Tijdens een mentale training leer je wat jouw spanningsniveau is en hoe je dat kunt beïnvloeden.

 

Naast trainingen bieden we ook workshops. Deze workshops kunnen op maat worden gegeven. Onderstaande workshops bieden wij:

- Gedachtetraining
- Visualisatie
- Concentratie
- Teambuilding
- Mindful Sporten
- Leerstijlen
- Omgaan met Agressie voor scheidsrechters
- Positief Coachen
- Ontspanning & Energizing
- Goal Setting

 

Onze sportpsychologen zijn lid van de Vereniging voor SportPsychologie in Nederland (VSPN), BIG geregistreerd, aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCT). 

 

Korte wachtlijsten!

Bij Grip Psychologen streven wij naar zo kort mogelijke wachtlijsten. Wanneer u zich aanmeldt voor een behandeling, dan nodigen wij u doorgaans binnen drie weken uit voor een intakegesprek. Bekijk op de contactpagina de actuele wachttijden van onze locaties.

 

Ook in de avonduren!

Onze sportpsychologen in Oosterpark bieden ook behandelingen in de avonduren. Mocht je voorkeur uit gaan naar de avonduren, dan is dat vaak mogelijk.

 

Heb je vragen of wilt je je aanmelden voor behandeling, neem dan contact met ons op via het contactformulier.