Logo Sport
Nl En

Sportpsycholoog Amsterdam Centrum

Onderstaand het adres van onze locatie in Amsterdam Centrum.

 

Falckstraat 15-29 III hg

1017 VV Amsterdam

(Bekijk locatie op Google Maps)

 

Tel: 085-0471147

 

Sportpsychologen Amsterdam Centrum

Op onze locatie in Amsterdam Centrum kun je terecht bij onze sportpsychologen en mentale trainers. Wij zijn experts op het gebied van mentale aspecten. Zaken als je spanningsniveau, concentratie en motivatie zijn belangrijke factoren die meespelen bij iedere sportprestatie.

Op deze locatie werken we met een multidisciplinair team waarbij we de mogelijkheid hebben nauw samen te werken met een fysiotherapeut, inspanningsfysioloog en dietiste.

 

Veel sporters presteren tijdens een training beter dan tijdens een wedstrijd, een mentaal aspect waar we het dan over hebben is bijvoorbeeld wedstrijdspanning. Het beïnvloeden van je spanningsniveau kan er voor zorgen dat je onder druk beter presteert.

 

Mentale training is er voor iedereen die met prestatieverbetering bezig is. Zo werken onze sportpsychologen met:

- Sporters

- Musici

- Acteurs
- Teams
- Coaches/ trainers
- Scheidsrechters
- Sporters met psychische klachten

 

Door middel van mentale training kun je leren om te gaan met spanning, je optimaal leren concentreren en je motivatie en zelfvertrouwen vergroten.

 

Korte wachtlijsten!

Bij Grip Psychologen streven wij naar zo kort mogelijke wachtlijsten.

Bekijk op de contactpagina de actuele wachttijden van onze locaties. Mocht er een plek vrij komen in de agenda van de therapeut, dan zullen wij een belronde doen om een intake vervroegd in te plannen. Zet dus nadat u zich heeft aangemeld voor de zekerheid het Grip telefoonnummer 085-0471147 in uw telefoon.

 

Ook in de avonduren!

Onze sportpsychologen in Amsterdam Centrum bieden ook behandelingen in de avonduren. Mocht uw voorkeur uit gaan naar de avonduren, dan is dat vaak mogelijk. Let op: De wachttijd voor behandeling in de avonduren is op dit moment ongeveer 8 weken.

 

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor behandeling, neem dan contact met ons op via het contactformulier.