Logo Sport
Nl En

Coaches/ Trainers

Als trainer/ coach ben je voortdurend bezig het beste uit je spelers te halen. Het is daarvoor belangrijk om ook zicht te hebben op de mentale toestand van je sporters zodat je hen kunt helpen om optimaal te presteren. Trainers of coaches volgen vaak mentale training om na te gaan hoe zij elementen van mentale training in kunnen zetten bij de sporters die ze begeleiden, zodat deze nog beter gaan presteren. Zij leren hoe zij hun sporters kunnen helpen bij het omgaan met spanning, optimaal concentreren, gemotiveerd blijven en het vergroten van zelfvertrouwen. Door het volgen van mentale training leren coaches een taal aan om met hun sporters over mentale aspecten te communiceren.

 

Het is ook mogelijk om als coach individuele sessies te doen met een mentale trainer. Daarnaast is het mogelijk om als groep coaches een workshop te volgen, bijvoorbeeld de workshop 'positief coachen' of 'leerstijlen'. Deze workshops helpen je als coach om het beste uit je team te halen.

 

Een coach zoekt altijd naar de manier waarop hij het beste uit zijn team kan halen. Als coach wil je het het leerproces van sporters faciliteren. Bij de workshop 'positief coachen' wordt ingegaan op hoe je dit als coach kunt bereiken.

 

Tarieven

Voor tarieven kun je contact met ons opnemen.

 

Citaat: Een judo-coach over de mentale training: "Door het volgen van de mentale training hebben mijn judoka's meer inzicht in de werking van de mentale aspecten van hun sport...Bovendien kan ik als coach nu ook onderdelen van de mentale training gebruiken".