Logo Sport
Nl En

Teams

Veel teams kiezen er de laatste jaren voor om te werken met een mentaal trainer zodat je als team op het juiste moment gezamenlijk tot een goede prestatie kan komen.

 

Voor teams zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van mentale training. De meeste teams kiezen ervoor om de cursus Mentale Training te volgen. Deze cursus bestaat uit 5 workshops van twee uur. Er wordt met het hele team gewerkt aan vijf doelen: beter omgaan met spanning, het verbeteren van de concentratie en het vergroten van de motivatie en het zelfvertrouwen, en het verbeteren van de samenwerking en communicatie. Mentale vaardigheden zoals doelen stellen, ontspanning, energizing, visualisatie en gedachtetraining komen tijdens de mentale training aan bod. Meer uitleg hierover vind je bij Wat is mentale training.

 

Verder bestaat ook de mogelijkheid om met het team een losse workshop te volgen zoals de workshop teambuilding. Ook een combinatie van workshops is mogelijk.

 

Interesse in het volgen van een cursus Mentale Training met je team of het volgen van een workshop? Neem dan contact op met Grip. We denken ook graag met je mee over wat het beste aansluit bij jouw wensen.

 

Tarieven

Voor informatie over onze tarieven kun je contact met ons opnemen.