Nl En

Bedrijfsartsen

Grip op Werk

Bij Grip Psychologen worden medewerkers snel en op professionele wijze begeleid om weer met energie en plezier aan het werk te kunnen of om optimaal op het werk te kunnen presteren.

Snel en actief aanpakken

Bij de begeleiding putten wij uit onze jarenlange ervaring in het begeleiden van topsporters en helpen wij medewerkers hoe om te gaan met een uitdagende werksituatie. Medewerkers kunnen snel bij ons terecht. Hierdoor wordt direct een start gemaakt met het aanpakken van de gestelde doelen, hetgeen leidt tot een aanzienlijke verbetering van het prestatievermogen en de mentale gezondheid.

Grip op Werk pakketten

Grip op werk kent vijf verschillende pakketten, verdeeld over twee categorieën.

Is de aanmelding gericht op het verbeteren van het prestatievermogen of voorkomen van klachten en uitval van het werk, kies dan uit één van onze [ Preventief en Prestatie ] pakketten: SterkWerk of Stressless.

Is er sprake van psychische klachten of uitval van het werk kies dan voor één van onze [ Herstel ] pakketten, Basis*, Midden** en Top****, gericht op het behandelen van psychische klachten met focus op werk(hervatting).

Is reistijd een probleem?

Kies dan voor onze Blended E-health behandeling. Na een face-to-face gesprek met de psycholoog kan de medewerker in eigen tijd online en laagdrempelig aan de slag met zijn herstel.