Nl En

Bedrijfsartsen

Grip op Werk

Bij Grip Psychologen worden medewerkers snel en op professionele wijze begeleid om weer met energie en plezier aan het werk te kunnen of om optimaal op het werk te kunnen presteren.

Snel en actief aanpakken

Bij de begeleiding helpen wij medewerkers hoe om te gaan met een uitdagende werksituatie. Medewerkers kunnen snel bij ons terecht. Hierdoor wordt direct een start gemaakt met het aanpakken van de gestelde doelen, hetgeen leidt tot een aanzienlijke verbetering van het prestatievermogen en de mentale gezondheid.

Grip op Werk pakket

In het Grip op Werk pakket wordt er gekeken naar de specifieke hulpvraag van de medewerker. Op basis daarvan wordt er een behandelplan opgesteld. De behandeling zal bestaan uit cognitieve gedragstherapie aangevuld met werkgerichte interventies zoals een module time-management of stressmanagement en een driegesprek met medewerker, behandelend psycholoog en leidinggevende. Daarnaast wordt u door middel van een intake- en ontslagbrief op de hoogte gehouden. Er is tevens de mogelijkheid voor telefonisch overleg.

Is reistijd een probleem?

Kies dan voor onze Blended E-health behandeling. Na een face-to-face gesprek met de psycholoog kan de medewerker in eigen tijd online en laagdrempelig aan de slag met zijn herstel.

De kosten voor onze begeleiding

Voor tarieven kunt u contact met ons opnemen via secretariaat@grippsychologen.nl. Als u dat wenst kunnen wij voor u nagaan of een deel van de kosten valt onder verzekerde zorg en te verhalen is op de zorgverzekering van de medewerker. Dit heeft echter wel gevolgen voor het eigen risico van de medewerker.

Aanmelden

U kunt uw medewerker bij ons aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@grippsychologen.nl met daarin de contactgegevens van de medewerker en de gegevens en factuuradres van de werkgever.