Nl En

Werknemers

Bijna iedere medewerker heeft weleens een periode dat het wat minder gaat. Hij voelt dat hij meer uit zichzelf moet kunnen halen of voelt zich misschien zelfs gestrest, vermoeid en stelt zich minder flexibel op. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld een verandering van functie, het ervaren van werkdruk, problemen met collega’s of leidinggevende, maar ook problemen op persoonlijk vlak kunnen hierin een rol spelen. Bij Grip Psychologen wordt u als medewerker snel en op professionele wijze begeleid om weer met energie en plezier aan het werk te kunnen of om optimaal op het werk te kunnen presteren.

Grip op Werk pakketten

Grip op werk kent vijf verschillende pakketten, verdeeld over twee categorieën.

Is de aanmelding gericht op het verbeteren van het prestatievermogen of voorkomen van klachten en uitval van het werk, kies dan uit één van onze [ Preventief en Prestatie ] pakketten: SterkWerk of StressLess.

Is er sprake van psychische klachten of uitval van het werk kies dan voor één van onze [ Herstel ] pakketten, Basis*, Midden** en Top****, gericht op het behandelen van psychische klachten met focus op werk(hervatting).

Is reistijd een probleem?

Kies dan voor onze Blended E-health behandeling. Na een face-to-face gesprek met de psycholoog kunt u in eigen tijd online en laagdrempelig aan de slag met uw herstel.

De kosten voor onze begeleiding

Wanneer u en uw werkgever zijn overeengekomen dat u een Grip op Werk pakket krijgt, bestaat er een grote kans dat u de kosten vergoed krijgt vanuit uw werkgever. Indien er echter sprake blijkt van een DSM-5 diagnose die onder verzekerde zorg valt kan het zo zijn dat deze kosten, in overleg met u en uw werkgever, alsnog verhaald worden op uw zorgverzekering. Dit heeft dan wel gevolgen voor uw eigen risico. De kosten van de extra modules uit het gekozen Grip op Werk pakket worden alsnog door uw werkgever vergoed.

Voor meer informatie over de kosten kunt u contact met ons opnemen via info@grippsychologen.nl.

Aanmelden

Met een verwijzing van uw bedrijfsarts kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@grippsychologen.nl met daarin uw contactgegevens, het pakket waarvoor u zich wilt aanmelden en de gegevens en factuuradres van de werkgever.