Nl En

Werknemers

Bijna iedere medewerker heeft weleens een periode dat het wat minder gaat. Hij voelt dat hij meer uit zichzelf moet kunnen halen of voelt zich misschien zelfs gestrest, vermoeid en stelt zich minder flexibel op. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld een verandering van functie, het ervaren van werkdruk, problemen met collega’s of leidinggevende, maar ook problemen op persoonlijk vlak kunnen hierin een rol spelen. Bij Grip Psychologen wordt u als medewerker snel en op professionele wijze begeleid om weer met energie en plezier aan het werk te kunnen of om optimaal op het werk te kunnen presteren. Het Grip op Werk pakket is er speciaal voor medewerkers waarbij er sprake is van verzuim of dreigend verzuim.

Grip op Werk pakket

In het Grip op Werk pakket wordt er gekeken naar uw specifieke hulpvraag en daarna wordt er een op maat gemaakte behandeling opgesteld. De behandeling zal bestaan uit cognitieve gedragstherapie aangevuld met werkgerichte interventies zoals een module time-management of stressmanagement en een driegesprek met medewerker, behandelend psycholoog en leidinggevende. 

Is reistijd een probleem?

Kies dan voor onze Blended E-health behandeling. Na een face-to-face gesprek met de psycholoog kunt u in eigen tijd online en laagdrempelig aan de slag met uw herstel.

De kosten voor onze begeleiding

Wanneer u en uw werkgever zijn overeengekomen dat u een Grip op Werk pakket krijgt, bestaat er een grote kans dat u de kosten vergoed krijgt vanuit uw werkgever. Indien er echter sprake blijkt van een DSM-5 diagnose die onder verzekerde zorg valt kan het zo zijn dat deze kosten, in overleg met u en uw werkgever, alsnog verhaald worden op uw zorgverzekering. Dit heeft dan wel gevolgen voor uw eigen risico. De kosten van de werkgerichte interventies uit het Grip op Werk pakket worden alsnog door uw werkgever vergoed.

Voor meer informatie over de kosten kunt u contact met ons opnemen via secretariaat@grippsychologen.nl.

Aanmelden

Met een verwijzing van uw bedrijfsarts kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@grippsychologen.nl met daarin uw contactgegevens en de contactgegevens en het factuuradres van uw werkgever. Uw werkgever kan u ook rechtstreeks aanmelden voor een Grip op Werk pakket door een mail te sturen naar secretariaat@grippsychologen.nl.