Nl En

Sporters

Sportpsychologie houdt zich bezig met hoe u als sporter in een optimale prestatietoestand terecht kunt komen. Een toestand waarbij u zodra 'het erop aankomt' geen last heeft van spanning of concentratieverlies en daardoor optimaler kunt presteren. Kortom, u leert hoe u door middel van mentale training de juiste mentale toestand kunt bereiken.

Mentale training en workshops

Als sporter, team of coach/trainer kunt u bij Grip Psychologen een mentale training/workshop volgen. In zowel de individuele mentale training als groepsworkshops komen zoal de volgende mentale vaardigheden aan bod: doelen stellen, ontspanningstechnieken, handvatten voor het verbeteren van het zelfbeeld en motivatie, visualisatie en gedachtetraining. Bij teams wordt ook gekeken naar de manier de communicatie onderling en de samenwerking binnen het team. Daarbij kan Grip Psychologen een workshop op maat maken.
Verder is het mogelijk om als coach individuele sessies of als groep coaches een workshop te volgen bij een mentale trainer. Bijvoorbeeld de workshop 'positief coachen' of 'leerstijlen'. Deze workshops helpen u als coach om het beste uit uw team te halen.

Vergoeding

Wij verwijzen u naar onze tarieven pagina.

 

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.