Nl En

Voor wie

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Er zijn bijvoorbeeld problemen op het werk, u voelt zich somber of angstig, of er zijn problemen in het contact met andere mensen. Vaak lukt het om deze problemen zelfstandig op te lossen. Echter, wanneer dit niet zo gemakkelijk gaat, dan kunnen onze psychologen u daarbij helpen. Een behandeling met een psycholoog voorkomt dat uw klachten verergeren en kan er voor zorgen dat u zich weer beter voelt. Lees meer op de pagina Cliënten.

 

Wanneer het op het werk niet zo lekker gaat, dan kunnen we ook voor werknemers een passende  behandeling met een psycholoog bieden. Een medewerker voelt dat hij meer uit zichzelf moet kunnen halen of voelt zich misschien zelfs gestrest, vermoeid en stelt zich minder flexibel op. Bij Grip Psychologen wordt u als medewerker snel en op professionele wijze begeleid om weer met energie en plezier aan het werk te kunnen of om weer optimaal op het werk te kunnen presteren. Het Grip op Werk pakket is er speciaal voor medewerkers waarbij sprake is van verzuim of dreigend verzuim.

 

Ook sporters kunnen bij ons terecht. Onze afdeling sportpsychologie houdt zich bezig met hoe u als sporter in een optimale prestatietoestand terecht kunt komen. Een toestand waarbij u zodra 'het erop aankomt' geen last heeft van spanning of concentratieverlies en daardoor optimaler kunt presteren. Kortom, u leert hoe u door middel van mentale training de juiste mentale toestand kunt bereiken. Als sporter, team of coach/trainer kunt u bij Grip Psychologen een mentale training/workshop volgen.

 

Grip Psychologen kan in veel gevallen hulp bieden voor psychische klachten. Helaas zijn er ook uitzonderingen waarvoor Grip niet de juiste expertise in huis heeft. Lees meer op onze pagina contra-indicaties wat buiten onze expertise valt.

 

Waarom kiezen voor Grip Psychologen?

Wij bieden graag laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige psychische zorg. Enkele redenen om voor onze praktijk te kiezen:

  • Onze gemiddelde clienttevredenheid (volgens 'Zorgkaart Nederland') is een 9,4 in 2021.
  • Behandelingen ook in de avonduren mogelijk
  • Groepsbehandelingen zijn mogelijk
  • We streven naar korte wachttijden
  • Aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
  • Lid van de VGCT (Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie)