Nl En

Cliënten

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Er zijn bijvoorbeeld problemen op het werk, u voelt zich somber of angstig, of er zijn problemen in het contact met andere mensen. Vaak lukt het om deze problemen zelfstandig op te lossen. Echter, wanneer dit niet zo gemakkelijk gaat, dan kunnen onze psychologen u daarbij helpen. Een behandeling voorkomt dat uw klachten verergeren en kan er voor zorgen dat u zich weer beter voelt.   

Psychische klachten

Grip Psychologen is een kleinschalige instelling die voornamelijk kortdurende generalistische behandelingen biedt. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om langere behandeltrajecten aan te bieden mits de problematiek en hulpvraag aansluit bij ons behandelaanbod.

Grip Psychologen werkt volgens de kwaliteitsstandaarden voor de GGZ. Tevens werken  wij met een elektronisch patiënten dossier, daarover kunt u hier meer lezen.

 

Wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. 

Hulp bij crisis

Het kan gebeuren dat u met spoed hulp nodig heeft. 

Wel cliënt bij Grip Psychologen, wat moet u doen?

Bent u al wel cliënt bij Grip Psychologen, dan heeft u mogelijk met uw behandelaar een crisisplan opgesteld wat u kunt raadplegen. Is er sprake van een acute situatie en wilt u een behandelaar spreken, dan kunt u ons iedere werkdag bereiken tussen 08:30 en 12:30 uur en tussen 13:30 en 15:30 uur op telefoonnummer 085-0471147. Het secretariaat zal u dan doorverbinden met een behandelaar. Buiten deze tijden moet u contact opnemen met uw huisarts / huisartsenpost. 

Nog geen cliënt bij Grip Psychologen, wat moet u doen?

Bent u nog geen cliënt bij Grip Psychologen, neem dan contact op met uw eigen huisarts. Hij of zij kan u verwijzen naar de spoedeisende psychiatrie.

Wanneer u met spoed hulp nodig heeft buiten kantoortijden, dan kunt u zelf contact opnemen met de volgende instanties:

 

Huisartsenpost Amsterdam voor spoed

www.huisartsenpostenamsterdam.nl

088 00 30 600

 

Zelfmoordpreventie

www.113.nl/

0800 – 0113