Nl En

FAQ Corona

Hoe vinden gesprekken nu plaats?

-          De gesprekken vinden op dit moment plaats via beeldbellen of via de telefoon. Hierover kunnen afspraken gemaakt worden met uw psycholoog. Dit zijn, zoals gewoonlijk, gesprekken van 45 minuten passend binnen uw reguliere behandeling.

 

Wanneer ontvang ik de link voor het beeldbellen?

-          Uw behandelend psycholoog neemt via mail zo spoedig mogelijk contact met u op voor verdere instructies. Mocht u 2 uur vóór uw afspraak nog niks hebben gehoord dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via: secretariaat@grippsychologen.nl

 

Tot wanneer vinden de gesprekken online plaats?

-          Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment zijn wij deels weer aanwezig op onze locaties maar houd onze website in de gaten voor meer informatie.

 

Kan ik mijn sessies uitstellen tot de situatie weer genormaliseerd is?

-          Als u bij ons geen telefonische/online sessies wilt volgen zijn wij genoodzaakt uw dossier te sluiten omdat wij de verantwoordelijkheid van een onderbroken behandeling helaas niet kunnen dragen. Wij vragen u dan om contact op te nemen met uw huisarts.

In het geval dat het intakegesprek nog plaats moet vinden, zullen wij het traject in zijn geheel naar een later moment moeten verplaatsen. Wanneer de intake gehouden is, nemen wij u namelijk al in zorg, en zonder enig contact gedurende 3 of meer weken, kunnen wij de verantwoordelijkheid voor uw welzijn niet dragen.

 

Waarom kunnen de sessies niet via skype/facetime plaatsvinden?

-          Wij werken volgens de AVG richtlijnen en via skype/facetime kunnen wij uw online privacy niet garanderen.

 

Geldt het no-show beleid nog?

-          Ja, wij vragen u minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak af te melden. Wanneer u dit binnen 24 uur doet zijn wij genoodzaakt €65,- in rekening te brengen voor de gemiste intake of afspraak.