Nl En

Oplopende wachttijden bij Grip

Afgelopen maanden hebben we u reeds eerder geïnformeerd over de langere wachttijd. De huidige wachttijd tot intake is ongeveer 5 weken en de wachttijd tussen het intakegesprek en de start van de behandeling is op dit moment nog tussen 16 en 24 weken.

De redenen dat de wachttijd verder is opgelopen zijn de volgende:

 

  • Lopende trajecten duren langer dan verwacht.
  • Het uitvallen van meerdere behandelaren bij Grip Psychologen.

 

Wij zijn ons ervan bewust dat het voor cliënten ontzettend vervelend is dat de wachttijd verder oploopt. Wij zijn op dit moment bezig met het aannemen van nieuwe behandelaren waardoor de behandelcapaciteit toeneemt.

Wij vragen u om naast de verwijzing naar Grip Psychologen ook verwijzingen naar andere zorginstellingen te doen. Daarnaast vragen wij, wellicht ten overvloede, u om cliënten overbruggingsgesprekken aan te bieden bij de POH-GGZ.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Twijfelt u of uw patiënt bij ons terecht zou kunnen, of heeft u andere vragen? Wij zijn iedere werkdag tussen 08:30 en 12:30 en tussen 13:30 en 15.30 telefonisch bereikbaar op 085-0471147. U kunt ook de voicemail inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ons ook een e-mail sturen op secretariaat@grippsychologen.nl.