Nl En

Gespecialiseerde GGZ

Voorheen werden complexe psychische klachten en problemen behandeld onder de noemer 'tweedelijns psychologie'. Sinds 2014 is deze term omgevormd naar 'Gespecialiseerde GGZ', soms ook wel 'Specialistische GGZ' of 'SGGZ' genoemd. U kunt in aanmerking komen voor gespecialiseerde GGZ na verwijzing van uw huisarts of bedrijfsarts.

 

Grip Psychologe is in staat u te behandelen bij ingewikkelde aandoeningen, ook als er sprake is van meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Wij bieden hiervoor ambulante zorg, waarbij u in onze praktijk wordt geholpen en nadien weer naar huis kunt. Er worden onder andere de volgende aandoeningen behandeld:

  • Angstklachten
  • Een sombere/depressieve stemming
  • Posttraumatische stressklachten
  • Overspannenheid / burnout
  • Milde verslavingsproblematiek

Grip Psychologen bestaat uit een sterk team van toegewijde behandelaars. Mensen gespecialiseerd in verschillende en overlappende kennisgebieden. Wij behandelen de meest uiteenlopende psychische klachten en problemen vanuit cognitief gedragstherapeutische principes. Dit is een vorm van therapie die bewezen effectief is voor de behandeling van allerlei verschillende psychische klachten. Het is een behandeling waarbij de cliënt zelf een actieve rol speelt en waardoor deze snel weer klachtenvrij kan zijn.

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie of een intake kunt u direct contact met ons opnemen. Onze praktijken zijn gevestigd in Amsterdam en Wormerveer.