Nl En

Groepstraining Grip op je zelfbeeld

Een nieuwe groepstraining Grip op je Zelfbeeld is momenteel verschoven naar mogelijk begin 2024. U kunt zich hiervoor nog niet aanmelden!

Een negatief zelfbeeld kan allerlei vervelende gevolgen hebben in het dagelijks leven, zoals depressieve klachten, angstklachten, uzelf op de achtergrond houden of heel hard werken om maar in de smaak te vallen bij anderen. Het doel van deze groepstraining is het vergroten van uw zelfvertrouwen en het opbouwen van een evenwichtig zelfbeeld.

Wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt, is momenteel nog niet bekend ivm het aantal aanmeldingen.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met het secretariaat via 085-0471147 of via secretariaat@grippsychologen.nl. Vermeld hierbij dat het gaat om de groepstraining Grip op je Zelfbeeld. Indien na de intake blijkt dat u kunt starten met de groep, zal er voorafgaand aan de start nog een extra sessie met een van de groepstrainers worden gepland.

Voor vragen met betrekking tot de kosten, de aanmelding en voor alle overige informatie, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Indien u al in behandeling bent bij Grip Psychologen kunt u dit ook bespreken met uw therapeut.