Nl En

Hartelijk dank voor uw aanmelding.

Geachte meneer/ mevrouw,

 

U heeft zich aangemeld bij Grip Psychologen: welkom! 

Om u zo goed mogelijk te helpen en te onderzoeken of een behandeling bij Grip Psychologen bij uw klachten passend is, werken wij met een screeningsprocedure. Om deze screeningsprocedure te starten vragen wij u een aantal vragenlijsten online in te vullen, u wordt daar over de email voor uitgenodigd. Tevens hebben wij uw verwijsbrief nodig.

Zodra wij uw ingevulde vragenlijsten en de verwijsbrief hebben ontvangen, kunnen wij onderzoeken of wij u bij Grip Psychologen kunnen behandelen. Indien dat het geval is, dan nodigen wij u uit voor een intakegesprek op één van onze locaties. Wanneer wij op basis van de verwijsbrief en vragenlijsten inschatten dat een behandeling bij Grip Psychologen niet passend is, dan brengen wij u en uw huisarts hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Houdt u er rekening mee dat wij u bellen vanaf het volgende nummer 085-0471147. Sla dit nummer op in uw telefoon zodat u weet dat Grip Psychologen u probeert te bereiken.

Let op: zolang wij de vragenlijsten en de verwijsbrief niet hebben ontvangen, zult u nog niet worden uitgenodigd voor een intakegesprek.

Klik hier voor de meest actuele wachttijden.

 

Zodra u in behandeling wordt genomen, zult u van Grip Psychologen een mail ontvangen waarin wij u vragen uw mailadres te verifiëren. Dit is nodig om vanuit uw EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) te kunnen communiceren. Tevens zult een verzoek tot verifiëren van uw telefoonnummer ontvangen via een SMS. Alvast hartelijk dank voor uw reactie. 

 

Met vriendelijke groet,

Grip Psychologen