Psychologenpraktijk Amsterdam en Wormerveer

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Er zijn bijvoorbeeld problemen op het werk, u voelt zich somber of angstig, of er zijn problemen in het contact met andere mensen. Vaak lukt het om deze problemen zelfstandig op te lossen. Echter, wanneer dit niet zo gemakkelijk gaat, dan kunnen onze psychologen u daarbij helpen. Een behandeling voorkomt dat uw klachten verergeren en zorgt ervoor dat u zich snel weer beter voelt!

 

Grip Psychologen heeft op dit moment een korte wachttijd van 4 à 5 weken voor intake voor onze vestigingen in Amsterdam. Het kan voorkomen dat er tussen de intake en de start van de behandeling een aantal weken zit voordat deze afspraken ingepland kunnen worden. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Tevens word je gezien worden door een Regiebehandelaar.


Let op: de wachttijd voor een behandeling in de avond is op dit moment ongeveer 8 weken.

Voor onze vestiging in Wormerveer hebben wij op dit moment een wachttijd van ongeveer 4 weken voor behandeling.

Ook bieden wij behandelingen in de avonduren (op enkele locaties), waar weliswaar een nog langere wachttijd voor staat.


Het komt regelmatig voor dat er (eerder dan de wachttijden) plekken in de agenda van de therapeuten ontstaan en dat ons secretariaat een belronde doet. De cliënten op de wachtlijst worden gebeld in de hoop om deze clienten zo snel mogelijk in te plannen. Sla ons telefoonnummer (085-0471147) dus goed op in uw lijst met contactpersonen.

Indien u flexibel bent, is de kans groter dat u eerder ingepland kan worden.

 

De psychologen

Grip Psychologen kan u van dienst zijn als u op zoek bent naar een behandeling binnen de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ), voorheen eerstelijnspsychologie, of een behandeling binnen de Gespecialiseerde GGZ (SGGZ), voorheen tweedelijnspsychologie. Een groot deel van onze psychologen is BIG geregistreerd, aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCT). Wij zijn gevestigd op locaties in Amsterdam en Wormerveer.

 

EMDR Behandelingen

De psychologen van Grip zijn ook thuis in EMDR behandelingen. Kortom, wij behandelen mensen die last blijven houden van een schokkende ervaring.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.