Grip psychologen Amsterdam

 

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Er zijn bijvoorbeeld problemen op het werk, u voelt zich somber of angstig, of er zijn problemen in het contact met andere mensen. Vaak lukt het om deze problemen zelfstandig op te lossen. Echter, wanneer dit niet zo gemakkelijk gaat, dan kunnen onze psychologen u daarbij helpen. Een behandeling voorkomt dat uw klachten verergeren en zorgt ervoor dat u zich snel weer beter voelt!

                                                                                                                                 

De psychologen

Grip Psychologen kan u van dienst zijn als u op zoek bent naar een behandeling binnen de Basis GGZ (BGGZ), voorheen eerstelijnspsychologie, of een behandeling binnen de Specialistische GGZ (SGGZ), voorheen tweedelijnspsychologie. Meer informatie over de basis en gespecialiseerde GGZ kunt u vinden bij 'wat bieden wij'. Een groot deel van onze psychologen is BIG geregistreerd, aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCT). Wij zijn gevestigd op locaties in Amsterdam en Wormerveer.

 

Grip Psychologen biedt cognitieve gedragstherapie en EMDR. Daarnaast geven wij groepstraining (zelfbeeld en aandachtgerichte cognitieve therapie) en runningtherapie. Ook bieden wij ondersteuning bij werkhervatting voor een duurzaam herstel Grip op Werk.

 

Wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op

                                                         

BELANGRIJKE INFORMATIE

 

Hulp bij crisis

Het kan gebeuren dat u met spoed hulp nodig heeft.

 

Wel cliënt bij Grip Psychologen, wat moet u doen?
Bent u al wel cliënt bij Grip Psychologen, dan heeft u mogelijk met uw behandelaar een crisisplan opgesteld wat u kan raadplegen. Is er sprake van een acute situatie en wilt u een behandelaar spreken, dan kunt u ons iedere werkdag bereiken tussen 08:30 en 12:30 uur en tussen 13:30 en 16:00 uur op telefoonnummer 085-0471147. Het secretariaat zal u dan doorverbinden met een behandelaar.

 

Nog geen cliënt bij Grip Psychologen, wat moet u doen?
Bent u nog geen cliënt bij Grip Psychologen, neem dan contact op met uw eigen huisarts. Hij of zij kan u verwijzen naar de spoedeisende psychiatrie.

Wanneer u met spoed hulp nodig heeft buiten kantoortijden, dan kunt u zelf contact opnemen met de volgende instanties:

 

Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam
www.spoedeisendepsychiatrieamsterdam.nl

020 523 54 33

 

Huisartsenpost Amsterdam voor spoed

www.huisartsenpostenamsterdam.nl

088 00 30 600

 

http://www.113.nl/

0900 – 0113