Psychologenpraktijk Amsterdam en Wormerveer

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Er zijn bijvoorbeeld problemen op het werk, u voelt zich somber of angstig, of er zijn problemen in het contact met andere mensen. Vaak lukt het om deze problemen zelfstandig op te lossen. Echter, wanneer dit niet zo gemakkelijk gaat, dan kunnen onze psychologen u daarbij helpen. Een behandeling voorkomt dat uw klachten verergeren en zorgt ervoor dat u zich snel weer beter voelt!

 

Grip Psychologen heeft op dit moment een wachttijd van 1 à 2 weken voor intake voor onze vestigingen in Amsterdam.

De wachttijd voor een intake op onze locatie in Wormerveer ligt tussen de 8 à 10 weken.

 

Het kan voorkomen dat er tussen de intake en de start van de behandeling een aantal weken zit voordat deze afspraken ingepland kunnen worden. Dit hoeft echter niet het geval te zijn.

Tevens word je gezien worden door een Regiebehandelaar.

 

Ook bieden wij behandelingen in de avonduren (op de locatie Falckstraat), waar weliswaar een nog langere wachttijd voor staat.

Let op: de wachttijd voor een behandeling in de avond is op dit moment ongeveer 8 weken.

  

Het komt regelmatig voor dat er (eerder dan de wachttijden) plekken in de agenda van de therapeuten ontstaan en dat ons secretariaat een belronde doet. De cliënten op de wachtlijst worden gebeld in de hoop om deze cliënten zo snel mogelijk in te plannen. Sla ons telefoonnummer (085-0471147) dus goed op in uw lijst met contactpersonen.

Indien u flexibel bent, is de kans groter dat u eerder ingepland kan worden.

 

De psychologen

Grip Psychologen kan u van dienst zijn als u op zoek bent naar een behandeling binnen de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ), voorheen eerstelijnspsychologie, of een behandeling binnen de Gespecialiseerde GGZ (SGGZ), voorheen tweedelijnspsychologie. Een groot deel van onze psychologen is BIG geregistreerd, aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCT). Wij zijn gevestigd op locaties in Amsterdam en Wormerveer.

 

EMDR Behandelingen

De psychologen van Grip zijn ook thuis in EMDR behandelingen. Kortom, wij behandelen mensen die last blijven houden van een schokkende ervaring.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Hulp bij crisis

Het kan gebeuren dat u met spoed hulp nodig heeft.

 

Wel cliënt bij Grip Psychologen, wat moet u doen?
Bent u al wel cliënt bij Grip Psychologen, dan heeft u mogelijk met uw behandelaar een crisisplan opgesteld wat u kan raadplegen. Is er sprake van een acute situatie en wilt u een behandelaar spreken, dan kunt u ons iedere werkdag bereiken tussen 9:00 en 12:30 uur en tussen 13:30 en 15:30 uur op telefoonnummer 085-0471147. Het secretariaat zal u dan doorverbinden met een behandelaar.

 

Nog geen cliënt bij Grip Psychologen, wat moet u doen?
Bent u nog geen cliënt bij Grip Psychologen, neem dan contact op met uw eigen huisarts. Hij of zij kan u verwijzen naar de spoedeisende psychiatrie.

Wanneer u met spoed hulp nodig heeft buiten kantoortijden, dan kunt u zelf contact opnemen met de volgende instanties:

 

Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam
www.spoedeisendepsychiatrieamsterdam.nl

020 523 54 33

 

Huisartsenpost Amsterdam voor spoed

www.huisartsenpostenamsterdam.nl

088 00 30 600

 

www.113online.nl

0900 – 0113